Αρχική Σελίδα Προϊόνταχημικός καταλύτης

Χλωμός καφετής Hydrogenation αερίου φούρνων κοκ καταλυτών κυλίνδρων χημικός καταλύτης

Πιστοποίηση
Κίνα Zibo  Jiulong  Chemical  Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Zibo  Jiulong  Chemical  Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η συνεργασία είναι πολύ ικανοποιητική και η επιχείρηση των προηγούμενων λίγων ετών, είμαστε πολύ πρόθυμοι να συνεχίσουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία.

—— David

Η διακριτική υπηρεσία μεταπωλήσεων επιχείρησης, και δοκιμάζει το καλύτερό τους για να καλύψει την απαίτηση των πελατών. Θα είμαστε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία.

—— Alber

Είμαι Online Chat Now

Χλωμός καφετής Hydrogenation αερίου φούρνων κοκ καταλυτών κυλίνδρων χημικός καταλύτης

Χλωμός καφετής Hydrogenation αερίου φούρνων κοκ καταλυτών κυλίνδρων χημικός καταλύτης
Χλωμός καφετής Hydrogenation αερίου φούρνων κοκ καταλυτών κυλίνδρων χημικός καταλύτης Χλωμός καφετής Hydrogenation αερίου φούρνων κοκ καταλυτών κυλίνδρων χημικός καταλύτης Χλωμός καφετής Hydrogenation αερίου φούρνων κοκ καταλυτών κυλίνδρων χημικός καταλύτης

Μεγάλες Εικόνας :  Χλωμός καφετής Hydrogenation αερίου φούρνων κοκ καταλυτών κυλίνδρων χημικός καταλύτης

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: JIULONG
Αριθμό μοντέλου: Jl-χ-22
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000g
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: τύμπανα σιδήρου που οι πλαστικές τσάντες διπλός-στρώματος.
Χρόνος παράδοσης: διαπραγμάτευση
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 800MT το μήνα

Χλωμός καφετής Hydrogenation αερίου φούρνων κοκ καταλυτών κυλίνδρων χημικός καταλύτης

περιγραφή
roduct όνομα: hydrogenation αερίου φούρνων κοκ καταλύτης Εμφάνιση: Χλωμός-καφετιοί κύλινδροι
Μέγεθος μορίων το /mm: Ф6×4-6mm Μαζικό density/kg·Λ-1: 0.9-1.2 kg/L
Δευτερεύουσα δύναμη συντριβής (μέση): min150 Ν Απώλεια στην τριβή: max5%
Πίεση: ατμοσφαιρικός στο MPA 2,0 Θερμοκρασία: 380-420℃
GHSV: 500-1000 χ-1 H2S στο αέριο τροφών: >100ppm
NH3 στο αέριο τροφών: ≤100 PPM
Υψηλό φως:

Hydrotreating καταλύτης

,

Στερεός καταλύτης φωσφορικού οξέος

                                                                                           Hydrogenation αερίου φούρνων κοκ καταλύτης

 

                                                                           

1. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων και πεδίο της εφαρμογής
Off-gas φούρνων κοκ hydrogenation ο καταλύτης βαραίνω-1 είναι ένας καταλύτης σίδηρος-μολυβδαίνιου εφαρμόσιμος στο hydrodesulfurization του οργανικού θείου off-gas φούρνων κοκ που περιέχει το κοβάλτιο ≤10% και για τις ολεφίνες 5%. Η συνολική οργανική μετατροπή θείου άνω των 99% μπορεί να επιτευχθεί για off-gas φούρνων κοκ που περιέχει 100 στο οργανικό θείο 250mg/Nm3 υπό τον επόμενο όρο: GHSV 500 έως 1000h-1, θερμοκρασία 380-450℃, πίεση 1.0-2.0MPa (γ).
Οι κύριες αντιδράσεις που περιλαμβάνονται είναι οι ακόλουθες:
COS+H2 = CO+H2S
RSH+H2 = RH+H2S
R1SR2+2H2 = R1H+R2H+H2S
R1SSR2+3H2 = R1H+R2H+2H2S
C4H4S+4H2 = C4H10+H2S
2. Σωματικές ιδιότητες

Εμφάνιση Χλωμός-καφετιοί κύλινδροι
Μέγεθος μορίων το /mm Ф6×4-6mm
Μαζικό density/kg·Λ-1 0.9-1.2 kg/L

3. Ποιοτικά πρότυπα

Δευτερεύουσα δύναμη συντριβής (μέση) min150 Ν
Απώλεια στην τριβή max5%

Δοκιμή δραστηριότητας: δεν υπάρχει ακόμα κανένας βιομηχανικά τυποποιημένος για τον καταλύτη. Η δραστηριότητα του καταλύτη εξετάζεται σύμφωνα με τα πρότυπα του παρόμοιου οργανικού hydrogenation θείου καταλύτη σε έναν εξοπλισμό ανάλυσης χρωματογραφίας αντιδραστήρων μικροϋπολογιστών ώθησης στην ατμοσφαιρικά πίεση και 380℃. Thiophene η μετατροπή πρέπει να είναι επάνω από 70%.
4. Όρος λειτουργίας
Τροφή: off-gas φούρνων κοκ που περιέχει το οργανικό θείο 100-250mg/Nm3, 10%CO και για τις ολεφίνες 5%.

Πίεση ατμοσφαιρικός στο MPA 2,0
Θερμοκρασία 380-420℃
GHSV 500-1000 χ-1
H2S στο αέριο τροφών >100ppm
NH3 στο αέριο τροφών ≤100 PPM

5. Αποθήκευση, μεταφορά και φόρτωση
Αποθήκευση και μεταφορά:
(1) ο καταλύτης συσκευάζεται στο αεροστεγές βαρέλι σιδήρου που ευθυγραμμίζεται μέσα με τις πλαστικές τσάντες. Πρέπει να αποθηκευτεί στην ξηρά και καλά-αερισμένη θέση.
(2) αποφύγετε πτώση και σύγκρουση κατά τη διάρκεια της μεταφοράς για να αποτρέψει τη θραύση του καταλύτη
Φόρτωση:
(1) ο καταλύτης φορτώνεται σε τρία τμήματα στον αντιδραστήρα. φ10mm οι αδρανείς σφαίρες εγκαθίστανται και στην κορυφή και το κατώτατο σημείο και μεταξύ των τμημάτων. Ο καταλύτης και οι αδρανείς σφαίρες χωρίζονται από το ανοξείδωτο δίχτυ καλωδίων του μικρότερου μεγέθους πλέγματος από τον καταλύτη.
(2) καθαρίστε τον αντιδραστήρα οποιωνδήποτε συντριμμιών και επιθεωρήστε την υγεία των εγκαταστάσεων και των βαλβίδων που συνδέονται με τον αντιδραστήρα.
(3) καθορίστε το βάθος κάθε τμήματος σύμφωνα με το συνολικό ποσό του καταλύτη. Εγκαταστήστε τις αδρανείς σφαίρες και το ανοξείδωτο δίχτυ καλωδίων στο κατώτατο σημείο. Το δίχτυ πρέπει να επικαλυφθεί στενά περίπου το περιθώριο για να αποφύγει τη διαρροή του καταλύτη.
(4) καλύψτε έξω οποιαδήποτε σκόνη στον καταλύτη πριν από τη φόρτωση. Ρίξτε τον καταλύτη αργά από ένα μικρό βαρέλι στο χαμηλότερο πιθανό ύψος (λιγότερο από 1 μ) στον αντιδραστήρα και διασκορπίστε τα μόρια ομοιόμορφα στο κρεβάτι για να εξασφαλίσετε καλά-διανεμημένη ροή αερίου κατά τη λειτουργία.
(5) ο επιτόπιος χειριστής φόρτωσης πρέπει να σταθεί επάνω στο ξύλινο πιάτο χωρίς να σταθεί άμεσα επάνω στον καταλύτη.
(6) επίπεδο από τη τοπ επιφάνεια του κρεβατιού στο τέλος της φόρτωσης. Αποσύρετε όλα τα εργαλεία από τον αντιδραστήρα και κλείστε όλες τις καταπακτές για να αποτρέψετε την εισβολή υγρασίας.
(7) οι χειριστές φόρτωσης πρέπει να εξοπλιστούν κατάλληλα με τα απαραίτητα προστατευτικά μέσα.
6. Ξεκίνημα, προθέρμανση και
Το Presulfiding του καταλύτη είναι απαραίτητο επειδή ο καταλύτης αναπτύσσει τη χαμηλή και ασταθή δραστηριότητα οργανικό hydrogenation θείου αλλά την ιδιαίτερη δραστηριότητα στο methanation κοβαλτίου. Οι presulfiding αντιδράσεις είναι οι ακόλουθες:
Fe2O3+2H2S+H2=2FeS+3H2O
MoO3+2H2S+H2=MoS2+3H2O
Το άζωτο, το υδρογόνο-άζωτο, το φτωχό αέριο ή off-gas φούρνων κοκ μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μέσο προθέρμανσης, κάθε ένα με τη διαφορετική διαδικασία ως εξής.
(1) υδρογόνο-άζωτο
Προθέρμανση: περιβαλλοντικός σε 120℃ σε 20-30℃/h 120℃ για 4h 120 σε 200℃ σε 20-30℃/h 200℃ για 2h 200 σε 360℃ σε 20-30℃/h.
Sulfiding: Προσθέστε CS2 στο υδρογόνο-άζωτο. Ελέγξτε τη συγκέντρωση θείου σε 0.5-1.0% (ένταση) και GHSV σε 300-500h-1 και εκτελέστε στη σταθερή θερμοκρασία έως ότου προστίθεται CS2 ισοδύναμο με τη θεωρητική ικανότητα απορρόφησης θείου. Κατόπιν μετατόπιση από την κανονική λειτουργία πλήρης-φορτίων μισού.
(2) off-gas φούρνων κοκ
Για τις εγκαταστάσεις χωρίς ανεφοδιασμό υδρογόνο-αζώτου, off-gas φούρνων κοκ ή το αέριο νερού της υψηλής περιεκτικότητας σε θείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προθέρμανση και sulfiding μέσο (για εκείνους της χαμηλής περιεκτικότητας σε θείο, να συμπληρώσει CS2 όταν φθάνει η θερμοκρασία σε 200℃).
Προθέρμανση και: η προθέρμανση σε 20-30℃/h. διατηρεί σε 120℃ για 8h 200℃ για 2h 400℃ για 10h. GHSV 500-700h-1, συγκέντρωση θείου στο αέριο 0.5-1.0%.
Για να επιταχύνετε, αυξήστε τη θερμοκρασία λειτουργίας από ατμοσφαιρικό σε 1.0MPa.
7. Κλείσιμο
Προσωρινό κλείσιμο:
Οι στενές βαλβίδες κολπίσκων και εξόδου και διατηρούν στη θετική πίεση και τη θερμοκρασία.
Μακροπρόθεσμο κλείσιμο:
Δροσίστε κάτω τη θερμοκρασία κρεβατιών σε 30℃/h σε περιβαλλοντικό με το αέριο τροφών. Κλείστε τις βαλβίδες κολπίσκων και εξόδου και διατηρήστε στη θετική πίεση με το άζωτο
Όταν η αποσύνθεση αντιδραστήρων για τη συντήρηση ή τη μεταστροφή καταλυτών απαιτείται, παθητικοποιήστε τον καταλύτη με steam-air ή τον άζωτο-αέρα και δροσίστε έπειτα κάτω το κρεβάτι σε 30℃/h στην περιβαλλοντική θερμοκρασία με τον αέρα πριν από την αποσύνθεση.
8. Αναγέννηση
Η δραστηριότητα του καταλύτη μπορεί να επιδεινωθεί με το χρόνο υπηρεσιών που οφείλεται να μετατρέψει το σχηματισμό σε κωκ. Όταν αυτή η επιδείνωση γίνεται ανυπόφορη στην απαίτηση λειτουργίας, είναι απαραίτητο να αναπαραχθεί ο καταλύτης.
Ο καταλύτης αναπαράγεται συνήθως από την ελεγχόμενη καύση. Χρησιμοποιήστε το αδρανές αέριο ή τον ατμό ως μέσο και να ενσωματώσει τον αέρα σταδιακά από 0.1-1.0% συγκέντρωση οξυγόνου τελικά συνολικά στον αέρα, σε έναν τέτοιο ελεγχόμενο τρόπο που τοποθετεί την άνοδο θερμοκρασίας στο κρεβάτι είναι λιγότερο από 30℃/h. εκτελούν την αναγέννηση έως ότου δεν παρατηρείται καμία άνοδος θερμοκρασίας και το οξυγόνο στο ρεύμα κολπίσκων και εξόδου πλησιάζει το ίδιο πράγμα. Κατόπιν διατηρήστε σε 450℃ για 6h και τελειώστε την αναγέννηση. Κατόπιν δροσίστε κάτω το κρεβάτι σε 30℃/h στην αρχική θερμοκρασία για, αλλαγή στον εξαγνισμό με το άζωτο ή άλλα αδρανή αέρια, κάνουν προ-και τελικά τη μετατόπιση στην κανονική λειτουργία.
Πολύ επιθεωρήστε την άνοδο θερμοκρασίας και αυστηρά την ενσωμάτωση αέρα ελέγχου
κατά τη διάρκεια της αναγέννησης για να αποτρέψει το κύμα θερμοκρασίας που μπορεί να προκαλέσει την απώλεια δραστηριότητας του καταλύτη.

Στοιχεία επικοινωνίας
Zibo  Jiulong  Chemical  Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: James.Li

Τηλ.:: +8613706436189

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα