Αρχική Σελίδα Προϊόνταχημικός καταλύτης

Οργανικός χημικός καταλύτης Hydroconversion σουλφιδίων με την υψηλή οργανική ικανότητα μετατροπής θείου

Πιστοποίηση
Κίνα Zibo  Jiulong  Chemical  Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Zibo  Jiulong  Chemical  Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η συνεργασία είναι πολύ ικανοποιητική και η επιχείρηση των προηγούμενων λίγων ετών, είμαστε πολύ πρόθυμοι να συνεχίσουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία.

—— David

Η διακριτική υπηρεσία μεταπωλήσεων επιχείρησης, και δοκιμάζει το καλύτερό τους για να καλύψει την απαίτηση των πελατών. Θα είμαστε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία.

—— Alber

Είμαι Online Chat Now

Οργανικός χημικός καταλύτης Hydroconversion σουλφιδίων με την υψηλή οργανική ικανότητα μετατροπής θείου

Οργανικός χημικός καταλύτης Hydroconversion σουλφιδίων με την υψηλή οργανική ικανότητα μετατροπής θείου
Οργανικός χημικός καταλύτης Hydroconversion σουλφιδίων με την υψηλή οργανική ικανότητα μετατροπής θείου Οργανικός χημικός καταλύτης Hydroconversion σουλφιδίων με την υψηλή οργανική ικανότητα μετατροπής θείου Οργανικός χημικός καταλύτης Hydroconversion σουλφιδίων με την υψηλή οργανική ικανότητα μετατροπής θείου

Μεγάλες Εικόνας :  Οργανικός χημικός καταλύτης Hydroconversion σουλφιδίων με την υψηλή οργανική ικανότητα μετατροπής θείου

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: JIULONG
Αριθμό μοντέλου: Jl-χ-15
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000g
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: τύμπανα σιδήρου που οι πλαστικές τσάντες διπλός-στρώματος.
Χρόνος παράδοσης: διαπραγμάτευση
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 800MT το μήνα

Οργανικός χημικός καταλύτης Hydroconversion σουλφιδίων με την υψηλή οργανική ικανότητα μετατροπής θείου

περιγραφή
roduct όνομα: Οργανικός καταλύτης hydroconversion σουλφιδίων Εμφάνιση: ανοικτό μπλε εξωθήσεις
Μέγεθος μορίων το /mm: φ3×4~15 Μαζικό density/kg·Λ-1: 0.60~0.70
δύναμη συντριβής, Ν·cm-1: min80 Απώλεια στην τριβή, %: max3.0
Thiophene μετατροπή, %: 99
Υψηλό φως:

Hydrotreating καταλύτης

,

Στερεός καταλύτης φωσφορικού οξέος

                                                          Οργανικός καταλύτης hydroconversion σουλφιδίων με την υψηλή οργανική ικανότητα μετατροπής θείου 

 

                                                                   

 

1. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα και πεδίο της εφαρμογής
Μερικοί καταλύτες που χρησιμοποιούνται στις υδρογονάνθρακας-βασισμένες στην μεγάλης κλίμακας εγκαταστάσεις αμμωνίας είναι ευαίσθητοι στις ενώσεις θείου και επιρρεπής σε δηλητηριάζεται και επιδείνωση στη δραστηριότητα όταν υπερβαίνει η περιεκτικότητα σε θείο στο αέριο τροφών ορισμένη αξία. Κοβάλτιο – ο καταλύτης hydroconversion μολυβδαίνιου και το οξείδιο ψευδάργυρου χρησιμοποιούνται συνήθως για την αποθείωση των αερίων ή των πετρελαίων τροφών.
Ο καταλύτης hydroconversion T201, με την υψηλή οργανική ικανότητα μετατροπής θείου, ισχύει στο hydroconversion των αερίων τροφών για τις μεγάλης κλίμακας εγκαταστάσεις αμμωνίας. Μπορεί να ρίξει το οργανικό θείο στα αέρια τροφών σε λιγότερο από 0,1 PPM.
Οι κύριες αντιδράσεις hydroconversion που περιλαμβάνονται είναι οι ακόλουθες:
RSH+H2 = RH+H2S
R1SSR2+3H2 = R1H+R2H+H2S
R1SR2+2H2 = R1H+R2H+H2S
C4H4S+4H2 = C4H10+H2S
COS+H2 = CO+H2S
όπου ομάδες R=alkyl.
Αυτό το προϊόν ισχύει επίσης στο οργανικό hydroconversion θείου των ελαφριών πετρελαίων ή των αεριωδών υδρογονανθράκων στην πετροχημεία.
2. Σωματικές ιδιότητες

 

 

Εμφάνιση
ανοικτό μπλε εξωθήσεις
Μέγεθος μορίων το /mm
φ3×4~15
Μαζικό density/kg·Λ-1
0.60~0.70
3.Quality κανόνας
Σύμφωνα με τα βιομηχανικά πρότυπα HG2505-93, ο καταλύτης T201should προσαρμόζεται στην ακολουθία του κανόνα:

 

 

δύναμη συντριβής, Ν·cm-1
min80
Απώλεια στην τριβή, %
max3.0
Thiophene μετατροπή, %
99
4. λειτουργούντες όροι αναφοράς

 

 

Οργανικό θείο στα αέρια ή το πετρέλαιο, PPM
100-200
H2 στην αναλογία όγκου πετρελαίου
50-100
ή περιεκτικότητα σε υδρογόνο του αερίου τροφών, %
2-5 (ένταση)
LHSV, χ-1
1-6
GHSV, χ-1
1000-2000
Λειτουργούσα πίεση, MPA
1.0-4.0
Λειτουργούσα θερμοκρασία, ℃
300-450
Αμμωνία στο υδρογονωμένο αέριο, PPM
max100
Αρσενικό στο πετρέλαιο τροφών, ppb
max100
Οργανικό θείο στο υδρογονωμένο αέριο ή το πετρέλαιο, PPM
max0.1
Οι hydrogenation αντιδράσεις πραγματοποιούνται σε 300-450℃. Η αρχική θερμοκρασία ελέγχεται συνήθως σε 350-380℃. Εάν η συγκέντρωση θείου στο πετρέλαιο τροφών μένει κάτω από ένα ορισμένο όριο (i.g. , 0.2ppm) για το μακροπρόθεσμο, φαινόμενο «απαλλαγής θείου» θα πραγματοποιηθεί. Επομένως, για το two-section hydrogenation πετρελαίου σύστημα, η λειτουργούσα θερμοκρασία στο 1$ο τμήμα πρέπει να είναι τέτοια που εξασφαλίζει συγκέντρωση θείου 2-10ppm στη νάφθα αποβλήτων αποχέτευσης, ώστε να διατηρηθεί ο καταλύτης στο 2$ο τμήμα μέσα το κράτος.
5. Φόρτωση
(1).Clean ο αντιδραστήρας οποιωνδήποτε συντριμμιών και καλύπτει τον καταλύτη οποιασδήποτε σκόνης πριν από τη φόρτωση. Οι χειριστές που εργάζονται μέσα στον αντιδραστήρα πρέπει να σταθούν σε ένα ευρύ ξύλινο πιάτο χωρίς να περπατήσουν άμεσα στον καταλύτη.
(2). Εγκαταστήστε τις αδρανείς σφαίρες στην κορυφή και το κατώτατο σημείο του αντιδραστήρα. Τα μόρια καταλυτών χωρίζονται από τις αδρανείς σφαίρες από το ανοξείδωτο δίχτυ καλωδίων του μικρότερου μεγέθους πλέγματος από τον καταλύτη.
(3). Χρησιμοποιήστε μια χοάνη που συνδέεται με έναν σωλήνα υφασμάτων s-τύπων για να ρίξει τον καταλύτη αργά και ομοιόμορφα από ένα μέγιστο ύψος 1.2m στον αντιδραστήρα κρατώντας το χαμηλότερο όριο του σωλήνα για να αποτρέψει τη θραύση των μορίων.
(4). Οι χειριστές φόρτωσης δεν πρέπει να σταθούν άμεσα στο κρεβάτι καταλυτών κατά τη διάρκεια της φόρτωσης.
6. Ξεκίνημα και καταλύτης Presulfiding
Εξαγνίστε το σύστημα με το άζωτο ή άλλα αέρια και θερμάνετε έπειτα το κρεβάτι καταλυτών με το άζωτο, το υδρογόνο-άζωτο ή το φυσικό αέριο. Διαδικασία προθέρμανσης: 30~50℃/h σε 120℃, τηρήστε σε 120℃ για 2 χ, και έπειτα 30~50℃/h 220℃. Κατόπιν πραγματοποιήστε θερμαίνοντας.
Συνήθως το δεν είναι απαραίτητο για την πρώτη χρήση του καταλύτη κατά χρησιμοποίηση του φυσικού αερίου, του σχετικού αερίου ή της ελαφριάς νάφθας ως αέριο πετροχημικής βιομηχανίας, δεδομένου ότι το ανόργανο θείο στην αεριώδη τροφή μπορεί να εκπληρώσει βαθμιαία κατά τη λειτουργία. Εντούτοις, στην περίπτωση της μεταχείρησης των υδρογονανθράκων με το υψηλό ή/και περίπλοκο θείο, είναι ανάγκη για την πρώτη χρήση να επιτευχθεί η υψηλότερη hydrogenation δραστηριότητα. Το θείο απορρόφησε τα ποσά σε περίπου 5% του συνολικού βάρους του καταλύτη στο τέλος.
Το Presulfiding μπορεί να γίνει στην ακολουθία δύο τρόπων:
(1) προσθέτοντας CS2 στο άζωτο ή το υδρογόνο
Προσθέστε CS2 στο αέριο τροφών (υδρογόνο-άζωτο ή υδρογόνο) μετά από να θερμάνει σε 220℃. Πραγματοποιήστε θερμαίνοντας σε 20℃/h μέχρι τη λειτουργούσα θερμοκρασία. Το Presulfiding μπορεί να θεωρηθεί πλήρης όταν sulfur-containing δηλητηριάζει με αέρια το αντίτιμο στη θεωρητική ικανότητα προσροφητικών θείου του καταλύτη προστίθεται.
Όρος Presulfiding:

 

 

Θείο στο ρεύμα αερίου, %
0.5-1.0 (ένταση)
GHSV, χ-1
400-600
Πίεση, MPA
ατμοσφαιρική έως χαμηλή πίεση (max0.5)
(2) προσθέτοντας CS2 στο ελαφρύ πετρέλαιο (κατά προτίμηση ελαφριά νάφθα)
Sulfiding μέσο περασμάτων στο κρεβάτι καταλυτών όταν φθάνει η θερμοκρασία κρεβατιών σε 220℃. Κρατήστε θερμαίνοντας σε 20℃/h μέχρι τη λειτουργούσα θερμοκρασία. Το Presulfiding μπορεί να θεωρηθεί πλήρης όταν προστίθεται το sulfiding μέσο ισοδύναμο με τη θεωρητική ικανότητα απορρόφησης θείου του καταλύτη. Κατόπιν αυξήστε την πίεση στον όρο λειτουργίας, μετατοπιστείτε στην τροφή υδρογονανθράκων και ρυθμίστε τη θερμοκρασία, LHSV και το υδρογόνο/το πετρέλαιο, και και προχωρήστε βαθμιαία στην κανονική πλήρη λειτουργία φορτίων.
Κατάλληλα ενισχύστε τη λειτουργούσα θερμοκρασία στο μεταγενέστερο στάδιο υπηρεσιών του καταλύτη για να αυξήσετε το activit του.
Όρος Presulfiding:

 

 

Θείο το μέσο, %
0.5-1.0 (βάρος)
Υδρογόνο στην αναλογία πετρελαίου
600 (ένταση)
Πίεση, MPA
0,5
LHSV, χ-1
1.0
7 κλείσιμο
(1) προσωρινό κλείσιμο
Για την υγρή τροφή, σταματήστε τον ανεφοδιασμό τροφών, εξαγνίστε το σύστημα για 1 χ για να αφαιρέσετε οποιουσδήποτε υγρό υδρογονάνθρακα, στενές βαλβίδες κολπίσκων και εξόδου και να διατηρήσετε τη θερμοκρασία και την πίεση στον αντιδραστήρα. Για την αεριώδη τροφή, ο ανεφοδιασμός τροφών περικοπών και διατηρεί την πίεση.
(2) μακροπρόθεσμο κλείσιμο
Για το μακροπρόθεσμο κλείσιμο χωρίς αποσύνθεση του αντιδραστήρα, χαμηλότερη στο φορτίο 30%, χαμηλότερη η θερμοκρασία σε 30-50℃/h σε 250℃ και η πίεση σε 1.5MPa όχι σε μεγαλύτερο από 0.5MPa/h για να αποφύγει τη θραύση καταλυτών. Κατόπιν ο ανεφοδιασμός στάσεων της τροφής, εξαγνίζει το σύστημα με το υδρογόνο για 1 χ, το στενούς κολπίσκο και τις βαλβίδες εξόδου, διατηρεί την πίεση στο θετικό (τουλάχιστον 0.1MPa) και άφησε την πτώση θερμοκρασίας φυσικά. Για την αεριώδη τροφή, ο ανεφοδιασμός τροφών περικοπών και ρίχνει την πίεση και τη θερμοκρασία στο προαναφερθε'ν ποσοστό.
Για το μακροπρόθεσμο κλείσιμο με την αποσύνθεση του αντιδραστήρα, εξαγνίστε το σύστημα με το άζωτο, διατηρήστε τη θετική πίεση και ρίξτε τη θερμοκρασία στην αποσύνθεση 40℃.
(3) ξεκίνημα μετά από το κλείσιμο
Η ίδια διαδικασία με το αρχικό ξεκίνημα. Για την υγρή τροφή, για να αποφύγει τη μείωση του καταλύτη (ειδικά άνω των 250℃), την προθέρμανση με το άζωτο ή το αδρανές αέριο μέχρι τη λειτουργούσα θερμοκρασία. Κατόπιν μετατόπιση στο πετρέλαιο και το υδρογόνο τροφών. Για την αεριώδη τροφή, την προθέρμανση άμεσα με την αεριώδη τροφή και το υδρογόνο.
Όταν το υδρογονώνοντας αέριο χρησιμοποιείται για την προθέρμανση, περάστε την τροφή υδρογονανθράκων στον αντιδραστήρα αμέσως αφότου υπερβαίνει η θερμοκρασία το σημείο δροσιάς του υγρού υδρογονάνθρακα, και συνεχίστε έπειτα την προθέρμανση μέχρι τη λειτουργούσα θερμοκρασία.
(4) τυχαίο κλείσιμο
Λόγω της ποικιλίας των αιτιών των γεγονότων, καμία γενικής χρήσης διαδικασία δεν μπορεί να δοθεί έξω για το τυχαίο κλείσιμο. Παρακάτω είναι οι άκρες που δίνονται προσοχή για την αποφυγή της ζημιάς στον καταλύτη:
1Lowering η θερμοκρασία άνω των 50℃/h όταν η θερμοκρασία αντιδραστήρων είναι υψηλότερη από 200℃ είναι επιβλαβής και στη δύναμη και στη ζωή δραστηριότητας και υπηρεσιών του αντιδραστήρα.
2The ο αντιδραστήρας μπορεί να ανεχτεί τη διακοπή λίγος χρόνου του ανεφοδιασμού υδρογόνου (αρκετά πρακτικά). Η μακροπρόθεσμη διακοπή μπορεί να προκαλέσει το σχηματισμό κοκ στον καταλύτη, μερικές φορές τόσο σοβαρό που η αναγέννηση ή η μεταστροφή είναι απαραίτητη.
3 η μακροπρόθεσμη επαφή με το θείο-ελεύθερο υδρογόνο άνω των 250℃ μπορεί να προκαλέσει τη μείωση και ως εκ τούτου απώλεια δραστηριότητας του καταλύτη.
8. Αναγέννηση
Η δραστηριότητα του καταλύτη μπορεί να επιδεινωθεί με το χρόνο υπηρεσιών που οφείλεται να μετατρέψει το σχηματισμό σε κωκ. Όταν αυτή η επιδείνωση γίνεται ανυπόφορη στην απαίτηση λειτουργίας, είναι απαραίτητο να αναπαραχθεί ο καταλύτης.
Κλείσιμο σύμφωνα με τη διαδικασία για το «μακροπρόθεσμο κλείσιμο χωρίς αποσύνθεση». Ρίξτε τη θερμοκρασία σε 250℃ και την πίεση σε ατμοσφαιρικό και περάστε έπειτα τον αέρας-περιορισμό του ατμού (0.5-1.0% οξυγόνο) στον αντιδραστήρα για την αναγέννηση. Αυξήστε τη συγκέντρωση οξυγόνου στον ατμό με την άνοδο θερμοκρασίας μέχρι συνολικά τον αέρα. Διατηρήστε σε 450℃ (μέγιστο 475℃) για 4h αφότου δεν υπάρχει καμία άνοδος θερμοκρασίας και η συγκέντρωση οξυγόνου στον κολπίσκο και την έξοδο γίνεται ίση. Κατόπιν η αναγέννηση μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένου.
Όταν η γρήγορη άνοδος θερμοκρασίας παρατηρείται ενώ αυξάνοντας τη συγκέντρωση οξυγόνου στον ατμό, σταματήστε τον αέρα και περάστε απλώς τον ατμό στην άνοδο θερμοκρασίας ανακούφισης. Επαναλάβετε και αυξήστε την προσθήκη του αέρα όταν η θερμοκρασία γίνεται κανονική. Η αντίδραση Exothermal μπορεί να πραγματοποιηθεί και να προκαλέσει την αξιοπρόσεκτη άνοδο θερμοκρασίας σε 350-400℃. Αυστηρά ελέγξτε την προσθήκη αέρα και αποτρέψτε τη ζημία στον καταλύτη από το κύμα θερμοκρασίας.
Η ανάλυση του οξυγόνου και της συγκέντρωσης του CO2 στο ρεύμα εξόδου είναι χρήσιμη να επιθεωρήσει την πρόοδο της αναγέννησης. Η αναγέννηση μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένου όταν πλησιάζει το οξυγόνο στο ρεύμα κολπίσκων και εξόδου το ίδιο πράγμα. Συνεχίστε να περνάτε τη ροή αέρα και να ρίχνετε τη θερμοκρασία σε 40~50℃/h σε 220℃. Κατόπιν μετατόπιση στον εξαγνισμό αζώτου και presulfiding και τελικά την κανονική λειτουργία.
Ο κύκλος αναγέννησης είναι 2-3 έτη υπό τον κανονικό όρο λειτουργίας.
9. Συσκευασία και αποθήκευση
Ο καταλύτης συσκευάζεται στο βαρέλι σιδήρου που ευθυγραμμίζεται μέσα με τις πλαστικές τσάντες. Πρέπει να αποθηκευτεί στην ξηρά και δροσερή θέση. Ο καταλύτης μπορεί συνήθως να αποθηκευτεί για αρκετά έτη χωρίς αξιοπρόσεκτη επιδείνωση στις ιδιότητες και τη δραστηριότητα.
κατά τη διάρκεια της αναγέννησης για να αποτρέψει το κύμα θερμοκρασίας που μπορεί να προκαλέσει την απώλεια δραστηριότητας του καταλύτη.

Στοιχεία επικοινωνίας
Zibo  Jiulong  Chemical  Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: James.Li

Τηλ.:: +8613706436189

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα